Varný panel Electrolux, ktorý sa prispôsobí veľkosti riadu
18.10.2024

Varný panel Electrolux, ktorý sa prispôsobí veľkosti riadu


Indukčný varný panel 600 FlexiBridge® prináša väčšie pohodlie pri varení. Tri možnosti zjednotenia varných zón poskytujú väčšiu flexibilitu, keď chcete použiť rôzne hrnce a panvice naraz. Vyberte si buď dve stredne veľké zóny, alebo malú a veľkú, alebo jednu extra veľkú na svoj Plancha gril.

Hlavné funkcie indukčného varného panelu Electrolux 600 FlexiBridge®
- vyberte si z troch možností na zjednotenie zón vďaka funkcii FlexiBridge®,
- inteligentná varná zóna Infinite automaticky rozozná a rozohreje vaše panvice,
- trojnásobne veľká XL zóna vám poskytne viac miesta na varenie.


Funkcia FlexiBridge®*
Vyberte si jedno z troch usporiadaní varných zón s funkciou FlexiBridge®. Špeciálny indukčný varný panel s možnosťou prepojiť až štyri varné zóny dohromady ponúka jednu z najväčších samostatných varných plôch, navyše s výnimočným a rovnomerným rozložením tepla.
*dostupné len pri modeli FlexiBridge®
 


Trojnásobná XL zóna
Vďaka extra veľkej varnej zóne využijete svoje najväčšie panvice a hrnce.

PowerSlide**
Používajte varný panel rovnakým spôsobom ako špičkoví šéfkuchári a získajte z každého jedla maximum chuti. Funkcia PowerSlide vám umožní priviesť jedlo k varu, dusiť ho alebo udržiavať teplotu jednoduchým presunutím nádoby z jednej varnej zóny do druhej. Môžete si vybrať z celej škály prednastavených teplotných úrovní alebo si určiť svoje vlastné podľa toho, ako vám to vyhovuje.
**dostupné len pri vybraných modeloch
 


Funkcia Hob2Hood®
Funkcia Hob2Hood® bezdrôtovo spojí varný panel s odsávačom pár. Jednoducho začnite variť a odsávač pár automaticky upraví nastavenia a zaistí najlepšie odsávanie podľa výkonu zvoleného na varnom paneli.
 


Jednoduché čistenie, rýchlosť a bezpečnosť
Indukčná technológia zaručuje, že teplo putuje rýchlo a presne na to správne miesto, takže okolité plochy ostávajú chladné a bezpečné. Okamžite tiež reaguje na zmeny teploty a vďaka hladkému povrchu sa jednoducho čistí.

Zaujal Vás tento produkt? Príďte sa presvedčiť o kvalite a funkciách varných dosiek Electrolux do nášho štúdia DECOMARKET, Galvaniho 15/C v Bratislave. Radi Vám zodpovieme ďalšie otázky. Tešíme sa na Vás.

ĎALŠIE ČLÁNKY